EuroCC bij Nederlandse HPC-community get-together

Nationtal Competence Center (NCC) Nederland zet zich in om de toepassing van HPC-gerelateerde technologieën en expertise te versterken en te vergroten. Daarom zoeken we altijd elke gelegenheid op om samen met de Nederlandse community de acties te bespreken die we moeten ondernemen om dit gemeenschappelijke doel te bereiken.

Afgelopen donderdag 16 maart waren onze collega’s van het NCC Nederland aanwezig bij de Dutch HPC Community get-together georganiseerd door Team IRIS (International Research and Innovation Cooperation) van Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO).

Presentatie

Tijdens de Nederlandse HPC-community gaven we een presentatie, naar aanleiding van de publicatie van het #EuroHPC Joint Undertaking’s (JU) Work Programme 2023. We hadden een unieke kans om te begrijpen hoe we maximale waarde uit de programma’s van de JU kunnen halen en ook om de Nederlandse prioriteiten voor de toekomst te evalueren.

We kregen inzicht in welke strategieën prioriteit moeten krijgen en welke initiatieven in het huidige landschap kunnen worden voortgezet om een Nederlandse coalitie te stimuleren. De constante interactie met de stakeholders en de samenwerking tussen de belangrijkste HPC-spelers in Nederland is essentieel om ervoor te zorgen dat we onze gemeenschappelijke doelen bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan