BEDRIJVEN

Heb jij High Performance Computing nodig voor je bedrijf, start-up of overheidsinstantie?

Heb jij complexe vraagstukken waarvoor je veel rekenkracht nodig hebt, maar zie je door het bomen het bos niet meer?

Geen nood, wij kunnen je ondersteunen met consultancy – en rekentijd.

Het National Competence Center voor High Performance Computing (HPC) Nederland maakt rekentijd en consultancy rondom HPC, Artificial intelligence (AI), High Performance Data Analytics (HPDA) en Machine Learning (ML) toegankelijk. Je kunt kostenloos gebruik maken van 50.000 compu time en 8 uur consultancy.

Geïnteresseerden kunnen via Erik Kentie van SURF, een aanvraag indienen voor meer informatie over de beschikbare ondersteuning via het contactformulier onderaan de pagina.

Voorbeelden van bedrijven die HPC gebruikten

Ontdek hoe andere bedrijven HPC, A.I en gegevensanalyse gebruikten om hun business te verbeteren.

Living lab voor een duurzame wereld

In The Green Village in Delft testen bedrijven en onderzoekers in een levensechte omgeving duurzame en slimme technologie. In nauwe samenwerking met SURF is de benodigde data-infrastructuur ontwikkeld.

Lees meer

Computermodellen in de strijd tegen plastic soep

Hoe kun je de “plastic soep” uit de oceaan verwijderen? De Ocean Cleanup kreeg van SURF hulp om de golven en stromingen beter te voorspellen, in de vorm van processortijd op de supercomputer Cartesius. De voorganger van Snellius.

Lees meer

Efficiëntere dakconstructies met HPC

Binkz is een Canadees bedrijf gespecialiseerd in Computational Fluid Dynamics (CFD) consulting. Een van de diensten van Binkz is een toepassing voor het berekenen hoe sneeuw zich verplaatst. Deze berekeningen kunnen worden gebruikt om daken te ontwerpen die zowel veilig als kostenefficiënt zijn.

Lees meer

Use case

Ontdek hoe het bedrijf Mikrotvornica Multi-Head Additive Manufacturing gebruikt met optimale HPC thermische stabilisatie.

Use Case

Ontdek hoe MKB Dunav Net in Montenegro AI/ML Computer Vision gebruikte voor de volgende generatie pluimveebedrijven.

Meer weten over onze services? Neem contact op!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld