EuroHPC User Day 2024

Save the Date! EuroHPC User Day 2024

HPC

De tweede editie van de EuroHPC Gebruikersdag vindt plaats in Amsterdam (NL) op 22 en 23 oktober 2024.

De Gemeenschappelijke Onderneming EuroHPC en NCC Nederland nodigen u uit om deel te nemen aan de tweede editie van de EuroHPC Gebruikersdag. Dit jaar in het Eye Museum in bruisend Amsterdam!

Op basis van de succesvolle ervaring van vorig jaar zal dit evenement opnieuw de gemeenschap van EuroHPC-gebruikers verenigen. Deelnemers krijgen de kans om EuroHPC-projecten te presenteren die gebruik maken van Europese HPC-supercomputers, best practices uit te wisselen, feedback te verzamelen van medegebruikers van EuroHPC en in contact te komen met potentiële nieuwe gebruikers.

Dit evenement biedt supercomputergebruikers in Europa een platform om zich te verdiepen in verschillende onderwerpen en hun inzicht te verdiepen in de mogelijkheden van de gemeenschappelijke onderneming EuroHPC en de ondersteuning die voor hen beschikbaar is.

Call for papers

Gebruikers van de EuroHPC JU systemen worden aangemoedigd om hun werk te presenteren en papers in te dienen met de resultaten van projecten die gebruik maken van EuroHPC bronnen. Deze papers moeten blijk geven van wetenschappelijke uitmuntendheid op de gekozen thematische gebieden. Ingediende papers worden beoordeeld door een peer review commissie en worden, indien geselecteerd, gepresenteerd op de conferentie en gepubliceerd in het Elsevier Procedia Computer Science of EuroHPC User Days 2024 Book of Proceedings.

Manuscripten kunnen tot 19 juli 2024 hier worden ingediend . Papers mogen niet langer zijn dan 10 pagina’s en moeten een gedetailleerde uitleg bevatten van het uitgevoerde experiment, de gebruikte rekenkracht, gekoppelde referenties, XML-versies, citeerbare DOI-nummers, en zullen beschikbaar worden gesteld als Open Access (CC-BY licentie).

Meer details volgen binnenkort. Blijf kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan