Open Call Europese Commissie

Europese Open Calls

Wanneer je start met je bedrijf, onderzoek of misschien zelfs als freelancer, is het fijn om financiering te hebben voor dat fantastische idee. Financiering om dat idee verder uit te werken. Naast dat wij regelmatig een open call hebben, zijn er nog meer opties voor open calls. Hieronder de meest recente kansen.

Open Call voor Digitale Technologieën
NGI Sargasso is een Horizon Europe-project dat wordt gefinancierd door de Europese Commissie. Het programma bevordert de samenwerking tussen de EU en de VS op het gebied van nieuwe internettechnologieën (NGI). NGI Sargasso biedt projectfinanciering in de vorm van subsidies en diensten tot 100.000 euro. De oproep sluit op 15.05.2024. De financiering is bedoeld voor individuen, mbk, onderzoek etc.  

Lees meer over NGI Sargasso Open Call 

Europese Commissie  
De Europese Commissie lanceerde op 15 april 2024 de mogelijk tot geven van feedback ter voorbereiding van het Horizon Europe 2025 programma: Feedbackmogelijkheid voor Horizon Europe werkprogramma 2025  – Europese Commissie (europa.eu).  

Deze feedback heeft betrekking op verschillende onderdelen van het programma: onderzoeksinfrastructuren; de zes clusters; de vijf missies; het Nieuwe Europese Bauhaus (NEB); Europese Innovatie Ecosystemen (EIE).  

 Je hebt 3 weken de tijd om jouw feedback te geven en daarna wordt het op 6 mei om 12.00 uur afgesloten.

Lees hier hoe je jouw input kunt geven  

Verantwoord GenAI gebruik
Ander interessante informatie is dat de Europese commissie een handleiding heeft gepubliceerd over verantwoordelijk gebruik van GenAi voor onderzoekers, onderzoekinstituten en founders.  

 

Download de handleiding

Open Call Snellius
Heb je behoefte aan rekenkracht door de nationale supercomputer Snellius? Houd dan onze eigen Open Call in de gaten.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan