Advanced Computing User Day 2024

Save the Date! 

Advanced Computing User Day
Datum: 12 december 2024 
Locatie: Jaarbeurs, Utrecht 

SURF en EuroCC Netherlands nodigen je van harte uit voor de Advanced Computing User Day! Op 12 december brengt Advanced Computing User Day toonaangevende experts, ondernemers en gebruikers uit de high performance computing (HPC) community samen voor een dag vol inspirerende talks, workshops en waardevolle netwerkmogelijkheden.   

Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint in de wereld van advanced computing, Advanced Computing User Day bied je de kans om te leren van andere gebruikers, inspiratie op te doen, laatste ontwikkelingen te horen en in contact te komen met gelijkgestemde professionals uit het onderzoeksveld en zakelijke wereld.  

Ze de datum in je agenda en mis het niet! 

Meer informatie over het programma en de registratie volgt binnenkort. Houd onze website en nieuwsbrieven in de gaten voor updates. 

Call for proposals Advanced Computing User Day 

Heb jij een project, use case, best practice, interessante visie hoe knelpunten te overwinnen op het gebied van High Performance Computing, Artificial Intelligence, Datamanagement & Processing en Futuring? Én denk je dat jouw project of initiatief een inspirerend voorbeeld kan zijn voor anderen tijdens Advanced Computing User Day op 12 december in Utrecht? Vul dan het formulier in voor 18 augustus 2024.  

Meer informatie >  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan