Advanced Computing User Day 2023 is voorbij

Het is weer voorbij! Advanced Computing User Day was een groot succes! Met meer dan 200 bezoekers en meer dan 30 sessies die je kon bijwonen was het een fantastische dag. Een dag waarop Advanced Computing gebruikers uit het onderzoek, onderwijs en bedrijfsleven samenkwamen.

Advanced Computing User Day opende met een inspirerende keynote van Henne Holstege over de 100+ Studie waarbij zij en haar team gezonde mensen van 100+ jaar oud onderzoekt en wat dit betekent voor Alzheimer. Daarbij vertelde zij welke rol HPC hierin speelt. Peter Michielse gaf een update over alle activiteiten binnen SURF op gebied van Advanced Computing. Na de update kon er gekozen worden uit een van de vele parallelsessies. Na het ochtendprogramma was het tijd voor een aanvulling van de energievoorraden met een volledige vegetarische/plantaardige lunch.

Het tweede deel van de dag startte met parallelsessies verdeeld over vijf tracks en daarna kwamen de bezoekers weer samen in de plenaire zaal. Hier sloten we af met een paneldiscussie en een closing keynote van Justin Hallsal voor het nodige vermaak. Na een borrel en vele gesprekken later, verliep de laatste bezoeker tevreden rond 17.45 het pand.

Was je er niet bij? Bekijk dan de aftermovie en de foto’s.

Aftermovie: Humberto Segura
Foto’s: Sander de Koning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan