Verdiep uw HPC-kennis tijdens de HPC School in het najaar!

Oproep aan alle studenten en onderzoekers! Sta je te popelen om de spannende wereld van high-performance computing (HPC) te ontdekken en het potentieel ervan te ontsluiten? Kom dan naar de HPC School in het najaar, georganiseerd door de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) in samenwerking met SURF en EuroCC!

Dit twee weken durende intensieve programma, dat plaatsvindt van 29 oktober tot 8 november 2024, biedt een uitgebreide leerervaring voor wie nieuw is in HPC of zijn bestaande kennis wil uitbreiden.

Wat kun je verwachten?

  • Duik in praktische HPC-toepassingen: Leer meer over het beheren van job submissions, high-performance deep learning, energiebewuste simulaties en datavisualisatie met ParaView.
  • Inzichten krijgen van experts uit de industrie: Woon keynote lezingen bij van gerenommeerde professoren zoals Prof. Dr. Frederico Toschi (Toegepaste Natuurkunde & Wiskunde en Computerwetenschappen), Dr. Shuxia Tao (Computational Materials Physics) en Dr. Joaquin Vanschoren (Machine Learning).
  • Netwerk met andere HPC-enthousiastelingen: Kom in contact met collega’s en docenten in een stimulerende leeromgeving.

Registratie en aanvullende informatie:

Beperkte plaatsen beschikbaar! Nu registreren

Bezoek de officiële website voor de volledige programmadetails, sprekersinformatie en locatie-informatie: Herfst HPC School Website

Mis deze kans niet om je HPC-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan