Innovatie in klantenservice dankzij ai en hpc

Bucharest-based startup RepsMate heeft een innovatieve oplossing ontwikkeld die de klantenservice naar een hoger niveau tilt.

Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie (AI) en data-analyse kunnen callcenter-medewerkers beter inspelen op de behoeften van klanten. RepsMate biedt medewerkers realtime ondersteuning en helpt managers bij het maken van weloverwogen beslissingen.

De uitdaging

Om deze oplossing te realiseren, maakt RepsMate gebruik van geavanceerde machine learning-technologieën, zoals spraakherkenning, emotieherkenning en gedragssegmentatie. Het combineren en optimaliseren van deze elementen was een complexe taak.

Samenwerking met EuroCC

EuroCC Nederland en Roemenië hebben RepsMate ondersteund bij het optimaliseren van hun oplossing voor gebruik op supercomputers. Door gebruik te maken van de Nederlandse supercomputer Snellius en de expertise van onze experts,kon RepsMate de prestaties van hun AI-applicatie aanzienlijk verbeteren.

De resultaten

Dankzij de samenwerking met EuroCC kan RepsMate nu sneller en efficiënter grote hoeveelheden data verwerken. Dit leidt tot betere zoekresultaten, snellere responstijden en uiteindelijk een betere klantenservice.

RepsMate heeft bewezen dat hun AI-oplossing uitstekend geschikt is voor gebruik op supercomputers. Dit opent de deur naar nieuwe mogelijkheden en een nog betere klantbeleving.

Lees meer

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan